Mini-documentaires

Arts en rechter: buurmannen


Mini-docu De leugens van dr Kuks en corrupte rechters: het bewijs

Film door stichting SIN-NL met feiten en documenten over :
– de leugens van dr Kuks
– vriendjespolitiek door corrupte rechters, waardoor Kuks gesteund wordt.
Binnen enkele weken nadat SIN-NL deze min-docu publiceerde trad Prof. Dr. R-J. van der Gaag voorzitter van artsenorganisatie KNMG af per 1 maart 2016.

In deze docu  wordt aangetoond  dat hij directe buurman te Arnhem is van Mr. H. Wammes, rechter lid van het Gerechtshof Arnhem. Dit Hof heeft Kuks op onrechtmatige wijze juridisch en financieel bevoordeeld en Sophie Hankes onrechtmatig veroordeeld tot een dwangsom van 150.000 ivm het publiceren van feiten en documenten op drkuks.com
—————————————————————————–

50 Nederlanders sterven elke dag door medische fouten

Deze mini-documentaire met fragmenten uit Nederlandse tv programma’s toont aan dat artsen veelal hun medische fouten en die van collega-artsen verzwijgen naar patiënten.
Forensisch arts Selma Eikelenboom sprak bij RTL Late Night over de grote aantallen dodelijke  slachtoffers van falende artsen.
Ook komt het verzwijgen en weigeren van zorg aan Mr Sophie Hankes, voorzitter SIN-NL, invalide door een medische fout aan de orde. Prof M. Samii, dr M. Tatagiba en Dr. J.Kuks maken zich hieraan schuldig in strijd met hun zorgplicht.
Zie verder: