Mr E. Messer

Mr. E. A. Messer
www.rechtermesser.info

is persoonlijk en professioneel verantwoordelijk voor het onrechtmatig verbieden van de website zwarte lijst artsen in een vonnis van 8 januari 2021, in strijd met het algemeen belang. Hij beschermt hiermee artsen met fouten en ontzegt het publiek het recht op informatie over medische fouten en zorgverleners.

Mr Eduard A. Messer (Ward)  rechter voorzitter afdeling civiel recht rechtbank Midden Nederland
roept de objectieve schijn van partijdigheid  op door nevenfuncties, belangenverstrengeling, het ondertekenen frauduleus proces-verbaal, plegen van ambtsmisdrijf  in procedure over vrijheid van meningsuiting over falen van artsen, een man met een dubbele pet. Er is aldus sprake van belangenverstrengeling.

Rechter E. Messer rechtbank Midden Nederland is niet onpartijdig, gezien diverse belangrijke functies in de medische wereld oa plv voorzitter medisch tuchtcollege Amsterdam en


zijn echtgenote Mr P. E. M. Messer- Dinissen  is president van de rechtbank Oost-Brabant  en plv voorzitter medisch tuchtcollege Zwolle.

JHR MR. C. A. de BEAUFORT
Ook de voorzitter van de wrakingscommissie Jonkheer Mr C. A. de Beaufort was niet onpartijdig gezien diverse medische connecties.

Jhr. Mr C. A. de Beaufort
Dit vonnis waarin zwartelijstartsen.com verboden wordt,  is censuur,  dus onrechtmatig, in strijd met vaste rechtspraak inzake zwarte lijst artsen, in strijd met de vrijheid van meningsuiting ogv art 7 Grondwet en art 10 Eur Verdrag Rechten van de Mens.
Er zijn vier uitspraken van Nederlandse rechters  die online zwarte lijst artsen 2009, 2018, 2019 en 2020 rechtmatig achten. De meerderheid artsen is veroordeeld door de medisch tuchtrechter en staat gepubliceerd op de overheidswebsite www.bigregister.nl; meer info is beschikbaar.

lees :
vonnis rechter Ward (E.A. ) Messer is onrechtmatig 

Uw browser is erg verouderd!

Update de browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×